Hoof Studio este un boutique online, dedicat persoanelor care doresc ceva nou, unic și cu personalitate. Cu o gamă largă de produse care contopesc simplitatea, arta și inovatia, Hoof Studio oferă clienților piese de mobilier “cu poveste”, ce se diferențiază prin calitate ridicată și prin sustenabilitate.

Producția se realizează la cele mai bune standarde, atât din punct de vedere al materialelor premium folosite (lemn natural, marmură, tapițerii cu fibră 100% naturală, piele premium, sticlă cristal) cât și din puncte de vedere al procesului de creație.
Toate produsele sunt realizate manual, de maeștri artizani cu ani mulți de experiență în domeniu.
Analiza CTC a produselor ia în considerare atât materialele folosite și rezistența acestora, cât și procesul de realizare, instrumentele folosite, dedicând mare atenție la detalii, care diferențiază produsele de cele mass-market.

Am mers în jurul Europei: Italia, Spania, Portugalia, Belgia, etc. pentru a găsi artiști care au aceeași viziune ca noi: obiecte simple, materiale prețioase, lucrătură manuală și atenție la detalii. Colaborăm doar cu lideri de piață, cu producători a caror nume este o garanție. Produsele sunt proaspăt prezentate la marile saloane internaționale. Am vizitat fabrici pentru a cunoaște procesele de creație și a fii siguri că vă propunem doar ce este mai bun.

Toate obiectele sunt personalizate după viziunea dumneavoastră. Acestea vor fi create respectând dimensiunile și finisajele alese.
Dați frâu imaginației și noi o vom transforma în realitate!
Desigur, asigurăm și livrarea la destinația dorită.

Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă crea propria poveste și acel sanctuar în care să vă simțiți fericiți și relaxați. Ne dorim să fim partenerii dumneavoastră în găsirea liniei proprii de design, fie pentru acasă, fie pentru la birou.