Despre noi

Hoof Studio este un boutique online, dedicat persoanelor care doresc ceva nou, unic si cu personalitate. Cu o gama larga de produse care contopesc simplitatea, arta si inovatia, Hoof Studio ofera clientilor piese de mobilier “cu poveste”, ce se diferentiaza prin calitate ridicata si prin sustenabilitate.

Productia se realizeaza la cele mai bune standarde, atat din punct de vedere al materialelor premium folosite (lemn natural, marmura, tapiterii cu fibra 100% naturala, piele premium, sticla cristal) cat si din puncte de vedere al procesului de creatie.
Toate produsele sunt realizate manual, de maestri artizani cu ani multi de experienta in domeniu.
Analiza CTC a produselor ia in considerare atat materialele folosite si rezistenta acestora, cat si procesul de realizare, instrumentele folosite, dedicand mare atentie la detalii, care diferentiaza produsele de cele mass-market.

Am mers in jurul Europei: Italia, Spania, Portugalia, Belgia, etc. pentru a gasi artisti care au aceeasi viziune ca noi: obiecte simple, materiale pretioase, lucratura manuala si atentie la detalii. Colaboram doar cu lideri de piata, cu producatori a caror nume este o garantie. Produsele sunt proaspat prezentate la marile saloane internatinale. Am vizitat fabrici pentru a cunoaste procesele de creatie si a fii siguri ca va propunem doar ce este mai bun.

Toate obiectele sunt personalizate dupa viziunea dumneavoastra. Acestea vor fi create respectand dimensiunile si finisajele alese.
Dati frau imaginatiei si noi o vom transforma in realitate!
Desigur, asiguram si livrarea la destinatia dorita.

Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va crea propria poveste si acel sanctuar in care sa va simtiti fericiti si relaxati. Ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra in gasirea liniei proprii de design, fie pentru acasa, fie pentru la birou.